Toegangstickets

Voordat je naar het Prinsessenbal kunt komen heb je een toegangsticket nodig. Dat kan reuze gemakkelijk via onze online ticketshop. Allereerst is het belangrijk om te bepalen wanneer jullie willen komen. Komen jullie liever op zaterdag, of liever op zondag? Komen jullie liever tussen 10:30 en 13:30, of liever van 15:00u - 18:00u? Als jullie dit gekozen hebben, klik je hier om naar de ticketverkoop te gaan

 

- Iedereen ouder dan 12 jaar dient een begeleidersticket te kopen. Iedere kleine prins of prinses mag zo veel begeleiders meenemen als hij/zij wil, mits er op z'n minst 1 begeleider bij is die ouder is dan 18 jaar.

 

- Kids ouder dan 24 maanden dienen een kids ticket aan te schaffen. Deze geeft onbeperkt toegang tot het Prinsessenbal (binnen het door u gekozen tijdsblok) en alle activiteiten die het bal aanbiedt. Geen enkele activiteit kost extra (m.u.v. glittertattoos a €3 p/s).

 

- Kinderen jonger dan 24 maanden hebben geen ticket nodig.

VIP Ticket

Iets extra speciaals

Met ons VIP (Very Important Princess) ticket bieden we nóg meer toffe extra's aan! Jullie mogen op vertoon van jullie ticket de zaal drie kwartier van tevoren betreden en daar wachten maar liefst 10 sprookjeskarakters jullie op. Per show zijn er slechts 5 VIP tickets beschikbaar en met maar liefst 10 aanwezige karakters zijn jullie dus verzekerd van extra veel persoonlijke aandacht. Met het speciale VIP bandje kun je gratis een super mooie glittertattoo gaan halen tijdens het bal.

 

Ons VIP programma duurt 30 minuten en biedt niet alleen meer tijd, maar ook extra activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een professionele foto met alle prinsessen, een heuse prinsessenles en de tijd voor een prachtige nagellak. Ook mogen de kids samen met de prinsessen een betoverende jurk uitzoeken in de boutique, die ze de hele dag mogen dragen en achteraf uiteraard mee naar huis mogen nemen. Super speciaal dus!

 

Het Juiste Kaartje

STANDAARD KIDS TICKET

- Toegang tot het Prinsessenbal

 

- Een ontmoeting met alle sprookjeskarakters

 

- Deelname aan alle spelletjes en activiteiten

 

- Knutselwerkjes die je mee naar huis mag nemen

 

 

 

€ 17,50

GOUD TICKET (VIP)

Alles uit het standaard ticket

 

+ persoonlijke videouitnodiging

 

+ 30 minuten extra tijd met alle prinsessen

 

+ een prachtige nagellak

 

+ prinsessenles

 

+ professionele foto met de prinsessen

 

+

 

+ gratis prinsessenjurk naar keuze

 

€99,95

 

KOM IN CONTACT

 

+31 (0) 6 11 89 32 34

 

info@prinsessenbal.nl

 

Voor pers en publicatie:

 

kayleigh@prinsessenbal.nl

COPYRIGHT

 

Vrijwel alle foto's op onze website zijn gemaakt en nabewerkt door Lensmama.nl

 

Alle afbeeldingen en teksten zijn auteursrehet exclusieve eigendom van Er Was Eens/Het Prinsessenbal en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Copyright © Er Was Eens