Programma

Er is zo ontzettend veel te doen, te zien en te beleven...

Het is moeilijk om daar in het kort info over te geven!

 

Ons 3 uur durend programma zit boordevol leuke activiteiten en spelletjes in het thema Winter Wonderland. We starten met een spannende show vol zang en dans, waarbij we jullie hulp nodig hebben om hem tot een goed einde te brengen. Na de openingsshow start ons activiteiten circuit. Speel spelletjes met de sprookjesfiguren, laat je omtoveren tot een échte prinses in het beautypaviljoen en ga op de foto met al jouw idolen!

 

Struin samen met je papa of mama rond in de Er Was Eens Boutique, waar je prachtige prinsessenjurken en betoverende kroontjes kunt vinden. Ook nemen we de tijd voor een swingende minidisco en sing-along met al jullie favoriete karakters!

 

Natuurlijk zijn jonge prinsen ook van harte welkom op het Prinsessenbal. Er zijn een heleboel coole activiteiten te doen en er zijn uiteraard ook mannelijke karakters aanwezig.

 

VIP Programma

Koop een VIP ticket, als dat mag

en beleef een EXTRA bijzondere dag

 

Met ons VIP (Very Important Princess) ticket bieden we nóg meer toffe extra's aan! Jullie mogen op vertoon van jullie ticket de zaal drie kwartier van tevoren betreden en daar wachten maar liefst 10 sprookjeskarakters jullie op! Per show zijn er slechts 5 VIP tickets beschikbaar, en met maar liefst 10 aanwezige karakters zijn jullie dus verzekerd van extra veel persoonlijke aandacht.

 

Ons VIP programma duurt 30 minuten en biedt niet alleen meer tijd, maar ook extra activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een professionele foto met alle prinsessen, een heuse prinsessenles en de tijd voor een prachtige nagellak. Ook mogen de kids samen met de prinsessen een prachtige jurk uitzoeken in de boutique, die ze de hele dag mogen dragen en achteraf uiteraard mee naar huis mogen nemen. Super speciaal dus!

KOM IN CONTACT

 

+31 (0) 6 11 89 32 34

 

info@prinsessenbal.nl

 

Voor pers en publicatie:

 

kayleigh@prinsessenbal.nl

COPYRIGHT

 

Al onze foto's zijn gemaakt door Lensmama | Menne Stokmans | MWA Photography | Zoë van Harrewijn

 

Alle afbeeldingen en teksten zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens/Het Prinsessenbal en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Copyright © Er Was Eens