Locaties

De juiste locatie bieden is voor ons essentieel,

want wat is een prinses nu zonder kasteel?

 

Gelegen in Oost Zeeuws-Vlaanderen, aan de rand van de vestingstad Hulst ligt de betoverende locatie van Het Prinsessenbal. Laat je verwonderen door de grote zaal die jullie naar Nooitgedacht zal brengen. Bij mooi weer kun je genieten van de prachtige buitenlocatie waar een heleboel leuke activiteiten te beleven zijn, en jouw begeleider een lekker drankje kan nuttigen op het terras. Denk eraan: als je naar buiten gaat is het wel verstandig om voor de zekerheid je bandjes aan te doen. Na afloop van het bal kun je een frietje blijven eten in de brasserie, of een verfrissende duik nemen in het verwarmde binnenzwembad (€2,50 per persoon, kinderen onder de 3 jaar gratis).

 

Of jullie nu met de auto of de koets komen, er is altijd genoeg parkeerplaats voor de deur. Met het openbaar vervoer naar het Prinsessenbal komen is ook geen probleem: wij adviseren jullie graag over het beste traject!

 

Lees meer over de locatie en de huisregels via deze link

KOM IN CONTACT

 

+31 (0) 6 11 89 32 34

 

info@prinsessenbal.nl

 

Voor pers en publicatie:

 

kayleigh@prinsessenbal.nl

COPYRIGHT

 

Vrijwel alle foto's op onze website zijn gemaakt en nabewerkt door Lensmama.nl

 

Alle afbeeldingen en teksten zijn auteursrehet exclusieve eigendom van Er Was Eens/Het Prinsessenbal en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Copyright © Er Was Eens