Locatie

De juiste locatie bieden is voor ons essentieel,

want wat is een prinses nu zonder kasteel?

 

Gelegen in Oost Zeeuws-Vlaanderen, aan de rand van de vestingstad Hulst ligt de betoverende locatie van Het Prinsessenbal. Partycentrum 't Spoor 011, gelegen aan de Spoorweg 11, zal dit jaar omgetoverd worden tot een waar Winter Wonderland waar u en uw kind kunnen genieten in de sfeer van Anna en Elsa's welbekende sprookje. De activiteiten zullen plaatsvinden in de grote zaal. Ouders kunnen rustig een drankje nuttigen op het balkon met uitzicht over de gehele zaal, maar zijn ook zeer welkom om met de kinderen mee te lopen door het betoverende spellencircuit.

 

Of jullie nu met de auto of de koets komen, er is altijd genoeg parkeerplaats. Wij raden aan uw auto te parkeren bij Jumbo of Albert Heijn (op 1 minuut loopafstand van de locatie). Met het openbaar vervoer naar het Prinsessenbal komen is ook geen probleem: wij adviseren jullie graag over het beste traject!

 

Lees meer over de locatie en de huisregels via deze link

KOM IN CONTACT

 

+31 (0) 6 11 89 32 34

 

info@prinsessenbal.nl

 

Voor pers en publicatie:

 

kayleigh@prinsessenbal.nl

COPYRIGHT

 

Al onze foto's zijn gemaakt door Lensmama | Menne Stokmans | MWA Photography | Zoë van Harrewijn

 

Alle afbeeldingen en teksten zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens/Het Prinsessenbal en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Copyright © Er Was Eens