Ontmoet onze Karakters!

Deze karakters zijn ontzettend enthousiast en gedreven

om jullie de dag van jullie leven te geven!

Koningin Elsa

 

Door haar magische ijskrachten en betoverende uiterlijk is Elsa van een heleboel kleine prinsesjes het favoriete sprookjeskarakter. Elsa leerde ons dat je ware liefde niet alleen in een knappe prins vind, maar ook in je familie, en dat je pas écht gelukkig kunt zijn als je jezelf bent. Ze kan niet wachten om jullie te ontmoeten op het Prinsessenbal!

Prinses Sneeuwwitje

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Wie is het mooiste van het land? Sneeuwwitje is al vanaf dag 1 een heel geliefd karakter op het Prinsessenbal. Dat komt vast omdat ze altijd lief, vrolijk, hartelijk en goed van hart is! Sneeuwwitje en haar spannende sprookje leerde ons dat je, wanneer je liefde geeft, uiteindelijk ook heel veel liefde terug krijgt!

Prinses Arielle

 

Deze prachtige zeemeermin had een wel heel bijzondere wens: ze wilde leven op het land! Haar wens is uitgekomen en inmiddels woont ze samen met haar prins in een prachtig kasteel aan de rand van de zee. Arielle leerde ons dat je altijd je eigen droom moet volgen, ook al klinkt dat misschien raar. En eh... Dat je nooit in zee moet gaan met een enge zeeheks...

Prinses Assepoester

 

Dat het juiste paar schoenen je leven kan veranderen heeft deze klassieke prinses wel bewezen. Wie kent haar sprookje niet? Het glazen muiltje, de pompoenkoets en niet te vergeten, het bal waar ze de prins van haar dromen ontmoet... Het sprookje van Assepoester betoverde generatie op generatie!

 

 

Prinses Yasmine

 

De eigenwijze prinses Yasmine weet dat het leven van een prinses niet altijd over rozen gaat. Trouwen om te trouwen vond ze maar niks: ze wilde pas trouwen als ze de ware had gevonden! Haar grote liefde heeft ze inmiddels gevonden en samen zijn ze heel gelukkig. Yasmine is heel blij dat ze weer naar het bal mag komen!

Prinses Anna

 

De grappige en altijd optimistische Anna veroverde de harten van menig prinsessenfan tijdens haar spannende sprookje, waar ze zonder ooit te aarzelen op zoek ging naar haar zus. Anna leerde ons om altijd het goede te zien in iedereen en om de mensen waar je van houdt nooit op te geven. Ze heeft ontzettend veel zin in het Prinsessenbal!

Prinses Doornroosje

 

Gracieus, zacht en warm van hart. Doornroosje, oftwel De Schone Slaapster, prikte haar vinger aan het spinnenwiel en viel in een diepe slaap. Gelukkig is ze inmiddels enorm goed uitgerust (ze sliep immers 100 jaar lang!) en ze kan niet wachten om jullie wederom te mogen ontmoeten op het Prinsessenbal!

Prinses Belle

 

Dat ware schoonheid van binnen zit bewees de mooie Belle en haar Beest in een prachtig sprookje over twee buitenbeentjes die elkaar het voordeel van de twijfel durfden te geven en zo elkaars prachtige ware aard ontdekte. Prinses Belle is gek op boeken en deze passie deelt ze graag met jullie op het Prinsessenbal! Komen jullie ook luisteren?

Droomprins

 

Charmant en goed van hart. Op het bal werd Droomprins stapelverliefd op de wonderschone Assepoester. Stad en land ging hij af om de vrouw van zijn dromen terug te vinden, en zijn harde werk werd beloond: hij vond haar, en vroeg direct om haar hand! Samen met zijn Assepoester is hij dit jaar wederom te gast op ons Prinsessenbal.

Prinses Rapunzel

 

Deze avontuurlijke prinses vond het heel leuk om weer naar het bal te komen en kon bijna niet kiezen wat voor leuke activiteit ze wilde doen dit jaar. Dat is ook moeilijk als je zo veel talenten hebt: Rapunzel kan puzzelen, darten, bakken, knutselen, balletten, schaken, potten maken, pop spelen, kaarsen maken, tekenen, klimmen, jurken maken en zo veel meer!

KOM IN CONTACT

 

+31 (0) 6 11 89 32 34

 

info@prinsessenbal.nl

 

Voor pers en publicatie:

 

kayleigh@prinsessenbal.nl

COPYRIGHT

 

Al onze foto's zijn gemaakt door Lensmama | Menne Stokmans | MWA Photography | Zoë van Harrewijn

 

Alle afbeeldingen en teksten zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens/Het Prinsessenbal en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Copyright © Er Was Eens