Ontmoet onze Karakters!

Deze karakters zijn ontzettend enthousiast en gedreven

om jullie de dag van jullie leven te geven!

Koningin Elsa

 

Door haar magische ijskrachten en betoverende uiterlijk is Elsa van een heleboel kleine prinsesjes het favoriete sprookjeskarakter. Elsa leerde ons dat je ware liefde niet alleen in een knappe prins vind, maar ook in je familie, en dat je pas écht gelukkig kunt zijn als je jezelf bent. Ze kan niet wachten om jullie te ontmoeten op het Prinsessenbal!

Prinses Anna

 

De grappige en altijd optimistische Anna veroverde de harten van menig prinsessenfan tijdens haar spannende sprookje, waar ze zonder ooit te aarzelen op zoek ging naar haar zus. Anna leerde ons om altijd het goede te zien in iedereen en om de mensen waar je van houdt nooit op te geven. Ze heeft ontzettend veel zin in het Prinsessenbal!

Prinses Sneeuwwitje

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Wie is het mooiste van het land? Sneeuwwitje is al vanaf dag 1 een heel geliefd karakter op het Prinsessenbal. Dat komt vast omdat ze altijd lief, vrolijk, hartelijk en goed van hart is! Sneeuwwitje en haar spannende sprookje leerde ons dat je, wanneer je liefde geeft, uiteindelijk ook heel veel liefde terug krijgt!

Prinses Arielle

 

Deze prachtige zeemeermin had een wel heel bijzondere wens: ze wilde leven op het land! Haar wens is uitgekomen en inmiddels woont ze samen met haar prins in een prachtig kasteel aan de rand van de zee. Arielle leerde ons dat je altijd je eigen droom moet volgen, ook al klinkt dat misschien raar. En eh... Dat je nooit in zee moet gaan met een enge zeeheks...

Prinses Assepoester

 

Dat het juiste paar schoenen je leven kan veranderen heeft deze klassieke prinses wel bewezen. Wie kent haar sprookje niet? Het glazen muiltje, de pompoenkoets en niet te vergeten, het bal waar ze de prins van haar dromen ontmoet... Het sprookje van Assepoester betoverde generatie op generatie!

 

 

Prinses Doornroosje

 

Gracieus, zacht en warm van hart. Doornroosje, oftwel De Schone Slaapster, prikte haar vinger aan het spinnenwiel en viel in een diepe slaap. Gelukkig is ze inmiddels enorm goed uitgerust (ze sliep immers 100 jaar lang!) en ze kan niet wachten om jullie wederom te mogen ontmoeten op het Prinsessenbal!

Prinses Belle

 

Dat ware schoonheid van binnen zit bewees de mooie Belle en haar Beest in een prachtig sprookje over twee buitenbeentjes die elkaar het voordeel van de twijfel durfden te geven en zo elkaars prachtige ware aard ontdekte. Prinses Belle is gek op boeken en deze passie deelt ze graag met jullie op het Prinsessenbal! Komen jullie ook luisteren?

Droomprins

 

Charmant en goed van hart. Op het bal werd Droomprins stapelverliefd op de wonderschone Assepoester. Stad en land ging hij af om de vrouw van zijn dromen terug te vinden, en zijn harde werk werd beloond: hij vond haar, en vroeg direct om haar hand! Samen met zijn Assepoester is hij dit jaar wederom te gast op ons Prinsessenbal.

Prinses Yasmine

 

De eigenwijze prinses Yasmine weet dat het leven van een prinses niet altijd over rozen gaat. Trouwen om te trouwen vond ze maar niks: ze wilde pas trouwen als ze de ware had gevonden! Deze Arabische schoonheid neemt dit keer niet alleen haar vliegend tapijt mee, maar ook haar stoere (en soms ontdeugende) prins Aladdin. Ze heeft ontzettend veel zin om hem aan jullie voor te stellen!

Prins Aladdin

 

Dit jaar is prins Aladdin voor de eerste keer te gast op het Prinsessenbal! Samen met zijn mooie prinses Yasmine komt hij speciaal met zijn vliegend tapijt naar het bal gevlogen. Aladdin is niet alleen heel grappig, maar ook heel stoer en ontdeugend. Wij weten daarom zeker dat zowel de meisjes als de jongens op het bal heel erg blij zijn met de komst van deze Arabische held!

Vaiane

 

Ze volgde haar hart, haar droom en haar passie en reisde verder dan de horizon. Deze keer reist ze helemaal naar het Prinsessenbal om samen met jullie een onvergetelijk nieuw avontuur te beleven! Ze kijkt er al enorm naar uit om jullie daar te mogen zien!

Prinses Pocahontas

 

Een stem in de wind vertelde Pocahontas dat het nu haar tijd was om ook naar het Prinsessenbal te komen. Daarom zal zij dit jaar voor de eerste keer te gast zijn bij op het bal, waar ze jullie graag leert schilderen met alle kleuren van de wind!

Tinkerfee

 

Voor de tweede keer is de speelse en innovatieve Tinkerfee te gast op het bal! Dat kan ook niet anders met het thema Neverland... Hopelijk kan ze haar jaloezie onder controle houden, want haar grote vriend Peter en niet zo grote vriendin Wendy zullen ook aanwezig zijn!

Peter Pan

 

Als wellicht wel de bekendste inwoner van Neverland kon Peter Pan natuurlijk niet ontbreken op het Prinsessenbal dit jaar! Hij kan niet wachten om samen met jullie een spannend nieuw avontuur te beleven. Nu moeten we maar hopen dat Kapitein Haak hem niet gevolgd is!

Prinses Rapunzel

 

Deze avontuurlijke prinses vond het heel leuk om weer naar het bal te komen en kon bijna niet kiezen wat voor leuke activiteit ze wilde doen dit jaar. Dat is ook moeilijk als je zo veel talenten hebt: Rapunzel kan puzzelen, darten, bakken, knutselen, balletten, schaken, potten maken, pop spelen, kaarsen maken, tekenen, klimmen, jurken maken en zo veel meer!

Wendy Lieveling

 

Toen Wendy werd uitgenodigd voor het bal kon ze het niet laten om te vragen of haar vriendje Peter Pan mee mocht. Dat leek de prinsessen een heel leuk idee, zodoende dat ze dit jaar allebei aanwezig zijn op het bal!

KOM IN CONTACT

 

+31 (0) 6 11 89 32 34

 

info@prinsessenbal.nl

 

Voor pers en publicatie:

 

kayleigh@prinsessenbal.nl

COPYRIGHT

 

Vrijwel alle foto's op onze website zijn gemaakt en nabewerkt door Lensmama.nl

 

Alle afbeeldingen en teksten zijn auteursrehet exclusieve eigendom van Er Was Eens/Het Prinsessenbal en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Copyright © Er Was Eens