Ontmoet onze Cast!

Deze mensen, onze 'koninklijke assistenten'

Zorgen gegarandeerd voor onvergetelijke momenten!

Chayenne

Koningin Elsa

 

Tijdens en na haar theateropleiding speelde Chayenne in verschillende toneelgezelschappen, en ook stond ze regelmatig op het podium als zangeres. Sinds ze eigenaresse is van Er Was Eens, speelt ze vooral sprookjeskarakters op kinderfeestjes en events. Chayenne speelt piano én gitaar en is een keiharde werker met een hart voor kinderen!

 

Een dag niet gewerkt is een dag niet geleefd!

 

Kayleigh

Prinses Anna

 

Kayleigh koos na haar kappersopleiding voor de toneelschool en speelde vanaf dat moment bij verschillende theatergroepen. Sinds 3 jaar is ze de eigenaresse van Er Was Eens, en sindsdien speelt ze vooral sprookjeskarakters op kinderfeestjes en events. Deze muzikale kindervriend speelt 3 verschillende instrumenten en kan ook nog eens prachtig zingen!

 

Het hoeft niet makkelijk te zijn,

als het maar spectaculair is!

 

Laura

Prinses Sneeuwwitje

 

Laura’s eerste toneelervaring was toen zij Kaa speelde in de jubileummusical van Scouting ‘t jagertje Hulst. Sinds dat moment heeft ze aardig wat locale podia gezien als presentatrice van onder andere Vestrock, Graauwrock en Steenworp. Hoewel ze tegenwoordig woont en werkt in Amsterdam, is ze nog regelmatig in het Zeeuwse te vinden voor dit soort evenementen.

 

Volg je hart,

want dat klopt!

 

Kristina

Prinses Doornroosje

 

Kristina is een gedreven directiesecretaresse die enorm geïnspireerd is geraakt door alle magie binnen Er Was Eens! Sinds het eerste Prinsessenbal doet zij er alles aan om dit bijzondere gevoel over te dragen aan alle prinsjes en prinsesjes! Dit komt mede omdat Kristina zelf ook mama is, en het daarom heel natuurlijk voelt om op de behoeftes van kinderen in te spelen. Voor haar is er niks mooiers dan het zien van alle gelukkige kinderoogjes!

 

No beauty shines brighter than that of

a good heart!

Lotte

Prinses Arielle

 

Lotte studeert dit jaar af aan de Dutch Academy of Performing Arts en heeft vorig jaar succesvol haar opleiding Onderwijs Assistent afgerond. Sinds Lotte zich kan herinneren is ze al aan het zingen en dansen. Met haar passie voor entertainment, kinderen en sprookjes is dit werk dan ook haar absolute droombaan!

 

Do everything with so much love in your heart that you would never want to do it any other way!

 

Lisa

Prinses Belle

 

Voor Lisa is niets te gek, presenteren, acteren of iets anders, het liefste doet Lisa het allemaal! Vooruitlopend op een internationale carrière studeert ze tweetalig VWO in Groningen. Haar hart ligt bij sprookjes en die brengt ze dan ook graag tot leven met een beetje magie. Ze heeft dan ook 3 jaar geleden haar entertainmentbedrijf Magical Party opgericht.

 

 

Rise up and attack the day with enthusiasm!

Naomi

Prinses Assepoester

 

Naomi is vanaf kleins af aan al gefascineerd door theater en kostuums. Op jonge leeftijd experimenteerde ze al met stoffen en patronen, waar ze dit jaar haar opleiding voor zal afronden. Een aantal van haar prachtige creaties zijn te bewonderen bij Er Was Eens! Naomi werkte als entertainer bij pretparken, speelplein en als één van de eerste prinsessen van Er Was Eens. Tegenwoordig geeft ze met veel plezier lessen en (onderwater)shows als betoverende zeemeermin.

 

 

Always be yourself,

unless you can be a mermaid!

Killian

Droomprins

 

Avontuurlijk, sociaal en gedreven. Killian is een echte socializer die met iedereen overweg kan. Door zijn opleiding psychologie leerde hij veel over werken met verschillende mensen in vele leeftijdsgroepen, en hij is daardoor een goede aanwinst voor onze cast! Zowel als karakter als achter te schermen is Killian een harde werker die altijd klaar staat om je een handje te helpen.

 

 

You only live once, but if you do it right,

once is enough.

 

Shantie

Prinses Yasmine

 

Shantie studeert momenteel af voor haar opleiding eventmanagement bij NCOI. Daarvoor heeft ze harp gestudeerd aan het Conservatorium in Den Haag en Rotterdam. Voor haar stage werkt ze op de marketing- en salesafdeling en geeft ze workshops voor alle mogelijke evenementen en bedrijfsfeestjes. Dat ze Yasmine mag assisteren is voor haar een droom die werkelijkheid werd!

 

 

Live for the moments you can't put into words

 

Robin

Prins Aladdin

 

Als klein ventje speelde Robin de rol van jonge Tarzan in de Nederlandse musical Tarzan. Na deze ervaring kreeg hij de smaak te pakken en is hij op gaan treden op meerdere grote evenementen en kindervoorstellingen. Hij speelde onder andere Tommie in 'Bonte Avond in Sesamstraat' en Shaun het Schaap tijdens de 'Bitzer is Verliefd'-tour. Momenteel studeert hij aan de Dutch Academy of Performing Arts en hij hoopt dit jaar af te studeren!

 

 

Create your own sunshine!

 

Sanea

Vaiane

 

Toen ze klein was zei Sanea altijd: ‘later word ik dokter en prinses!’ Vroeger vond ze sprookjes al helemaal geweldig en daarom is het voor haar ook heel leuk om daar nu kinderen blij mee te kunnen maken. Dit jaar start Sanea aan de lange opleiding geneeskunde en kan ze zich hopelijk over 8 tot 10 jaar dokter noemen. Zo komen al haar dromen uit, want dan is ze dokter én prinses!

 

 

The greater your storm,

the brighter your rainbow!

 

Cecilly

Pocahontas

 

Cecilly werkt parttime in een supermarkt en is afgestudeerd als directiesecretaresse. Het helpen van klanten doet ze elke dag met een lach en dat wil ze graag delen met kinderen. Kinderen aan het lachen maken en entertainen is iets wat ze altijd al heel leuk heeft gevonden. Ze geniet van snelle auto’s en van (veel) lekker eten. Dit zijn dan ook 2 van haar grote passies die ze deelt met haar vriend. Cecilly is heel blij dat ze mag deelnemen aan dit fantastische sprookje!

 

Be yourself,

everbody else is already taken!

 

Floortje

Tinkerfee

 

Floortje zit op de middelbare school en doet nu VMBO-t. Al vanaf haar 5e speelt ze bij de locale toneelvereniging, waar ze eerst speelde als figurant, en daarna verschillende rollen speelde. Inmiddels treed ze al 2 jaar op als zangeres bij Foxart, een grote talentenshow in Hulst. Voordat Floortje koninklijk assistente werd, werkte ze vaak als vrijwilliger voor Er Was Eens. Zo zie je maar: hard werken wordt beloond!

 

 

 

Niet geschoten is altijd mis!

 

 

Jairo

Peter Pan

 

Jairo volgt voor het 3de jaar VWO tweetalig op het Zeldenrustcollege in Terneuzen. Hij heeft als klein jongetje van 4 jaar zijn eerste toneelervaring gehad op vakantie als kleine Tarzan en Simba in de musicals van het animatieteam. Hij volgt sinds 4 jaar ook toneelles in Hulst waarbij geen enkele rol hem te gek is! Dit wordt zijn eerste Prinsessenbal en kijkt echt erg naar uit!

 

 

 

Think of the happiest things,

it's the same as having wings!

 

 

Zoë

Wendy Lieveling

 

Zoë doet een ICT opleiding en is in haar vrije tijd cosplayer. Zij maakt kostuums van bekende westerse personages uit stripboeken en films en blaast ze tot leven in sketches op het podium. Ook doet ze mee aan cosplaywedstrijden. Daarnaast doet Zoë in haar vrije tijd ook veel aan fotografie, leest ze stripboeken en zingt ze! Zoë is een koninklijke assistente die terug is van weggeweest. Op het allereerste Prinsessenbal deed ze al met veel plezier mee en ze vind het daarom ook heel leuk om weer terug te zijn!

 

 

Don't be afraid to show your inner nerd!

Volker

Kapitein Haak

 

Als klein jongetje speelde Volker in diverse toneelstukken in zijn regio en naarmate hij ouder werd is zijn passie voor toneel niet veranderd. Tijdens zijn opleiding Communicatie specialiseerde hij zich vooral in eventmanagement. Na het behalen van zijn diploma startte hij direct aan zijn opleiding psychologie. Inmiddels is Volker al bijna 3 jaar assistent van vrijwel alle mannelijke karakters bij Er Was Eens en werkt hij ook veel behind the scenes: bijvoorbeeld aan het creeëren van onze teambuilding weekenden!

 

Before one can dream, one must live!

 

 

Hannah

 

Hannah heeft de opleiding CIOS afgerond en wilt hierna de opleiding psychomotorische therapie gaan doen. Ze heeft lesgegeven op regulier en speciaal onderwijs, en één ding is zeker: ze vind het super om kinderen te vermaken en met een glimlach weer naar huis te zien gaan. Hoewel ze vroeger veel aan het bewegen was, waren film en theater altijd een grote passie van haar. Heel onverwacht is de perfecte combinatie voor haar naar boven gekomen: kinderen laten stralen bij Er Was Eens en daarnaast werken als sportinstructrice.

 

 

Every adventure requires a first step

 

 

Johanna

 

 

Johanna begint volgend jaar aan de hbo-opleiding Docent Dans. Zij heeft naast een passie voor dansen, ook een grote liefde voor theater. Ze heeft meegedanst en gespeeld in diverse theater- en dansgroepen en geeft momenteel dansles aan kinderen. Daar ligt haar hart: bij het blij maken van kinderen, en daarom is ze dolgelukkig met haar baan als koninklijke assistente!

 

 

 

Everything has beauty, but not everyone sees it. You are the only one who can make that change

 

Arianne

 

Arianne is een echte creatieveling die houdt van knutselen, armbandjes maken, lezen en zwemmen. Ook is ze gek op reizen en nieuwe vrienden maken om mee op avontuur te gaan. Arianne deed mee aan de Mrs Netherlands Universe 2018 verkiezing, wat voor haar een absolute droom was! Meedoen aan het Prinsessenbal is helemaal haar ding en ze is dan ook heel blij dat ze het team mag versterken!

 

 

 

Magic is believing in yourself. If you can

do that, you can make anything happen.

KOM IN CONTACT

 

+31 (0) 6 11 89 32 34

 

info@prinsessenbal.nl

 

Voor pers en publicatie:

 

kayleigh@prinsessenbal.nl

COPYRIGHT

 

Vrijwel alle foto's op onze website zijn gemaakt en nabewerkt door Lensmama.nl

 

Alle afbeeldingen en teksten zijn auteursrehet exclusieve eigendom van Er Was Eens/Het Prinsessenbal en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Copyright © Er Was Eens