Ontmoet onze Cast!

Deze mensen, onze 'koninklijke assistenten'

Zorgen gegarandeerd voor onvergetelijke momenten!

Chayenne

Koningin Elsa

 

Tijdens en na haar theateropleiding speelde Chayenne in verschillende toneelgezelschappen, en ook stond ze regelmatig op het podium als zangeres. Sinds ze eigenaresse is van Er Was Eens, speelt ze vooral sprookjeskarakters op kinderfeestjes en evenementen, maar ook gaat ze graag naar rusthuizen om ouderen te verblijden met een bezoekje. Chayenne speelt piano én gitaar en is een keiharde werker met een hart voor kinderen!

 

Een dag niet gewerkt is een dag niet geleefd!

 

Kayleigh

Prinses Anna

 

Kayleigh koos na haar kappersopleiding voor de toneelschool en speelde vanaf dat moment bij verschillende theatergroepen door heel Nederland. Sinds 3 jaar is ze de eigenaresse van Er Was Eens, en sindsdien speelt ze vooral sprookjeskarakters op kinderfeestjes en evenementen, maar ook brengt ze graag en regelmatig een bezoek aan mensen met een beperking. Deze muzikale kindervriend speelt 3 verschillende instrumenten en kan ook nog eens prachtig zingen!

 

Het hoeft niet makkelijk te zijn,

als het maar spectaculair is!

 

Laura

Prinses Sneeuwwitje

 

Laura’s eerste toneelervaring was toen zij Kaa speelde in de jubileummusical van de scouting in Hulst. Sinds dat moment heeft ze aardig wat locale podia gezien als presentatrice van onder andere Vestrock, Graauwrock en Steenworp. Hoewel ze tegenwoordig woont en werkt in Amsterdam, is ze nog regelmatig in het Zeeuwse te vinden voor dit soort evenementen. Ook komt ze nog steeds graag naar de scouting, maar dit keer als leiding!

 

Volg je hart,

want dat klopt!

 

Kristina

Prinses Doornroosje

 

Kristina is een gedreven directiesecretaresse die enorm geïnspireerd is geraakt door alle magie binnen Er Was Eens! Sinds het eerste Prinsessenbal doet zij er alles aan om dit bijzondere gevoel over te dragen aan alle prinsjes en prinsesjes! Dit komt mede omdat Kristina zelf ook mama is, en het daarom heel natuurlijk voelt om op de behoeftes van kinderen in te spelen. Voor haar is er niks mooiers dan het zien van alle gelukkige kinderoogjes!

 

No beauty shines brighter than that of

a good heart!

Lotte

Prinses Arielle

 

Na het succesvol afronden van de opleiding tot Onderwijs Assistente studeerde Lotte dit jaar ook af aan de Dutch Academy of Performing Arts. Sinds Lotte zich kan herinneren is ze al aan het zingen en dansen. Met haar passie voor entertainment, kinderen en sprookjes is dit werk dan ook haar absolute droombaan!

 

Do everything with so much love in your heart that you would never want to do it any other way!

 

Lisa

Prinses Belle

 

Voor Lisa is niets te gek: presenteren, acteren, zingen, model zijn, in videoclips spelen of iets anders, het liefste doet Lisa het allemaal! Vooruitlopend op een internationale carrière studeert ze tweetalig VWO in Groningen. Haar hart ligt bij sprookjes en die brengt ze dan ook graag tot leven met een beetje magie. Ze heeft dan ook 3 jaar geleden haar entertainmentbedrijf Magical Party opgericht, waar ze kinderen in hoger Nederland de dag van hun leven geeft!

 

 

Rise up and attack the day with enthusiasm!

Naomi

Prinses Assepoester

 

Naomi is vanaf kleins af aan al gefascineerd door theater en kostuums. Op jonge leeftijd experimenteerde ze al met stoffen en patronen, waar ze dit jaar haar opleiding voor zal afronden. Een aantal van haar prachtige creaties zijn te bewonderen bij Er Was Eens! Naomi werkte als entertainer bij pretparken, speelplein en als één van de eerste prinsessen van Er Was Eens. Tegenwoordig geeft ze met veel plezier lessen en (onderwater)shows als betoverende zeemeermin.

 

 

Always be yourself,

unless you can be a mermaid!

Killian

Droomprins

 

Avontuurlijk, sociaal en gedreven. Killian is een echte socializer die met iedereen overweg kan. Door zijn opleiding psychologie leerde hij veel over werken met verschillende mensen in vele leeftijdsgroepen, en hij is daardoor een goede aanwinst voor onze cast! Zowel als karakter als achter te schermen is Killian een harde werker die altijd klaar staat om je een handje te helpen.

 

 

You only live once, but if you do it right,

once is enough.

 

Shantie

Prinses Yasmine

 

Shantie studeert momenteel af voor haar opleiding eventmanagement. Daarvoor heeft ze harp gestudeerd aan het Conservatorium in Den Haag en Rotterdam. Voor haar stage werkt ze op de marketing- en salesafdeling en geeft ze workshops voor alle mogelijke evenementen en bedrijfsfeestjes. Dat ze Yasmine mag assisteren is voor haar een droom die werkelijkheid werd!

 

 

Live for the moments you can't put into words

 

Zoë

Lakei

 

Zoë doet een ICT opleiding en is in haar vrije tijd cosplayer. Zij maakt kostuums van bekende westerse personages uit stripboeken en films en blaast ze tot leven in sketches op het podium. Ook doet ze mee aan cosplaywedstrijden. Daarnaast doet Zoë in haar vrije tijd ook veel aan fotografie, leest ze stripboeken en zingt ze! Zoë is een koninklijke assistente die terug is van weggeweest. Op het allereerste Prinsessenbal deed ze al met veel plezier mee en ze vind het daarom ook heel leuk om weer terug te zijn!

 

 

Don't be afraid to show your inner nerd!

Volker

Lakei

 

Als klein jongetje speelde Volker in diverse toneelstukken in zijn regio en naarmate hij ouder werd is zijn passie voor toneel niet veranderd. Tijdens zijn opleiding Communicatie specialiseerde hij zich vooral in eventmanagement. Na het behalen van zijn diploma startte hij direct aan zijn opleiding psychologie. Inmiddels is Volker al bijna 3 jaar assistent van vrijwel alle mannelijke karakters bij Er Was Eens en werkt hij ook veel behind the scenes: bijvoorbeeld aan het creeëren van onze teambuilding weekenden!

 

Before one can dream, one must live!

 

Bart

Hoofd Lakei

 

Bij sommige mensen zit theater in hun bloed. Met reeds 25 jaar podium ervaring en 10 jaar als regisseur kun je wel zeggen dat Bart zo iemand is! Hij werkt regelmatig voor Studio 100, waar hij onder andere al 4 seizoenen te zien is in de serie Nachtwacht én meedoet in de spektakel musical 14-18. Hij speelt geregeld rolletjes op de Vlaamse TV en ook verschijnt hij af en toe in commercials. En als je denkt dat zo iemand vast heel serieus en streng is... Nee hoor, Bart niet. Hij doet ook stand up comedy!

 

 

Don't act. Just be.

 

 

Johanna

Rapunzel

 

 

Johanna is dit jaar begonnen aan de hbo-opleiding Docent Dans. Zij heeft naast een passie voor dansen, ook een grote liefde voor theater. Ze heeft meegedanst en gespeeld in diverse theater- en dansgroepen en geeft momenteel dansles aan kinderen. Daar ligt haar hart: bij het blij maken van kinderen, en daarom is ze dolgelukkig met haar baan als koninklijke assistente!

 

 

Everything has beauty, but not everyone sees it. You are the only one who can make that change

 

Hannah

 

Hannah heeft de opleiding CIOS afgerond en wil hierna de opleiding psychomotorische therapie gaan doen. Ze heeft lesgegeven op regulier en speciaal onderwijs, en één ding is zeker: ze vind het super om kinderen te vermaken en met een glimlach weer naar huis te zien gaan. Hoewel ze vroeger veel aan het bewegen was, waren film en theater altijd een grote passie van haar. Heel onverwacht is de perfecte combinatie voor haar naar boven gekomen: kinderen laten stralen bij Er Was Eens en daarnaast werken als sportinstructrice.

 

 

Every adventure requires a first step

 

 

Coming Soon

 

 

Zeer spoedig zal meer nieuws onze website verrijken

en wij hopen dat u dan opnieuw wilt komen kijken

 

KOM IN CONTACT

 

+31 (0) 6 11 89 32 34

 

info@prinsessenbal.nl

 

Voor pers en publicatie:

 

kayleigh@prinsessenbal.nl

COPYRIGHT

 

Al onze foto's zijn gemaakt door Lensmama | Menne Stokmans | MWA Photography | Zoë van Harrewijn | Vera van Nielen

 

Alle afbeeldingen en teksten zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens/Het Prinsessenbal en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Copyright © Er Was Eens