binnenkort weer:

Prinsessenbal

Ontdek het Prinsessenbal

Blader door onze wonderlijke website en ontdek het feest van jullie dromen.

Vertel ons... Waarover willen jullie graag meer te weten komen?

Over het Prinsessenbal

Met spelen en spellen, en prinsesjes overal:

beleven jullie de dag van jullie dromen op het Prinsessenbal

Heeft uw kind er altijd al van gedroomd om zijn of haar favoriete sprookjeskarakter te kunnen ontmoeten? Deze droom kan nu werkelijkheid worden op het Prinsessenbal! Het Prinsessen-bal is een activiteiten middag voor jonge prinsen en prinsessen. Samen met u of een andere ouder/verzorger (of lakei/hofdame) kunnen zij genieten van een spannend programma boordevol spelletjes, knutselen, zingen en dansen, samen met hun favoriete prinsen en prinsessen.

Het Prinsessenbal garandeert een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering voor u en uw kind(eren), waar nog lang over gedroomd en gesproken zal worden!

 

Wij maken jullie dromen werkelijkheid!

Prinsen en Prinsessen

Vergis je niet: het Prinsessenbal is niet alleen leuk voor meisjes! Ook jonge prinsen, ridders, koningen en superhelden zijn van harte welkom om naar het Prinsessenbal te komen. De aanwezige sprookjes-karakters zijn een mengeling van dames en heren. Er komen zó veel verschillende karakters, dat niemand iets te kort zal komen! Houdt onze pagina met karakters goed in de gaten, want wie weet komen er nog nieuwe karakter bij!

Wij zijn enorm trots op onze cast en vertellen jullie graag waarom! De cast

van het Prinsessenbal zit vol professionele entertainers en mensen die al jarenlang met kinderen werken, en uiteraard is iedereen in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) Heel vertrouwd dus. Wilt u graag meer lezen over onze cast? Klik dan op de onderstaande button!

 

 

KOM IN CONTACT

 

+31 (0) 6 11 89 32 34

 

info@prinsessenbal.nl

 

Voor pers en publicatie:

 

kayleigh@prinsessenbal.nl

COPYRIGHT

 

Al onze foto's zijn gemaakt door Althreya Photography | MWA Photography | Zoë van Harrewijn | Vera van Nielen

 

Alle afbeeldingen en teksten zijn het exclusieve eigendom van Er Was Eens/Het Prinsessenbal en zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Er Was Eens is het niet toegestaan om deze afbeeldingen en teksten te kopiëren, te downloaden, te reproduceren,te manipuleren, op te slaan in een te downloaden formaat, te projecteren, uit te zenden, te wijzigen, te gebruiken of openbaar te maken op welke wijze dan ook.

Copyright © Er Was Eens